Ultra V Air Shine

Ultra V Air Shine

Ultra V Air Shine är en helt ny & unik kombinationsbehandling som förbättrar hudstrukturen, behandlar fina linjer, ärr samt stärker hudens kollagen och vävnad

Vad är Ultra V Air Shine?

Ultra V Air Shine är en helt ny metod som gör det möjligt att resultatinriktat och effektivt behandla synliga tecken på hudens åldrande,  tillföra fukt från djupet av huden, arbeta på hudstrukturen samt reducera acneärr eller andra märken efter acne.  En unik kombination av luft och en tunn hyaluronsyra gör det möjligt att skapa plats mellan epidemis och den aktuella vävnaden vilket skapar utrymme för att kunna behandla skadad eller åldrad vävnad som uppstår efter exempelvis acne eller rynkor. Tekniken gör det även möjligt att stimulera kollagenproduktionen i huden vilket leder till föryngring av området och en förbättring av hudkvalitén. 

Effekt

  • stärker hudens elasticitet
  • reducerar linjer (ex linjer i panna, rökrynkor kring munnen samt hals)
  • förebygger rynkor i huden
  • reducerar linjer
  • tillför huden med fukt 
  • minskar porer
  • förbättrar hudstrukturen
  • behandlar acneärr 

Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar som behövs för maximal effekt är individuellt. Vi rekommenderar därmed att du börjar med att boka en konsultation så att en bedömning och individuell behandlingsplan kan göras. I genomsnitt krävs 1-3 behandlingar med cirka 4-8 veckor emellan. 

Att tänka på före/efter Ultra V Air Shine behandling

Inför Ultra V Air Shine behandling behöver du inte göra några särskilda anpassningar i din vardag. Även efter genomförd behandling kan du återgå till vanliga aktiviter. En viss svullnad kan uppstå som i regel håller i sig maximalt 24h. Det är även möjligt att de behandlade området blir något rodnat eller ömt upp till ett par dagar efter din behandling. Sammanfattningsvis är Ultra V Air Shine en unik och mycket effektiv behandling som ger utmärkta estetiska resultat på svårbehandlade områden utan lång konvalescens.  Behandlingen tar i regel 30 minuter totalt. 

Behandlingsområden? 

Vanliga behandlingsområden där Ultra V Air Shine framförallt passar inkluderar följande områden:
– panna 
– kinder/ mellanansiktet 
– rökrynkor/ området runt munnen 
– hals 

Resultat efter en behandling av Ultra V Air Shine 

Nedan följer ett antal bilder på personer som genomförd behandling med Ultra V Air Shine på vanliga områden. Personer nedan har behandlat linjer i pannan, på hals, hudkvalitén och ärr efter acnebesvär.