Complete Skin - Dermatolog i Stockholm

Personal

På Complete Skin arbetar erfarna specialister inom medicinsk och estetisk dermatologi. För att du skall känna dig trygg och för våra dermatologer i Stockholm skall fortsätta att vara ledande inom estetisk och medicinsk dermatologi ställs höga krav på vår personal. Vi lägger stor vikt vid kompetens, erfarenhet och att ett optimalt arbetssätt dagligen efterföljs. Samtlig personal genomgår regelbundet vidareutbildningar inom de hudbehandlingar vi redan erbjuder samt för att förkovra sig inom nya metoder.   

 Complete Skin, din privata klinik med ett brett utbud av resultatinriktade och vetenskapligt framtagna metoder. Varmt välkommen till oss för ett personligt, professionellt och tryggt omhändertagande.

Nedan kan du läsa mer om grundare och medicinsk ansvarige Dr. Anne Birgitte Undén samt övrig personal på Complete Skin. 

Hudläkare

Anne Birgitte Undén

Disputerad hudläkare

Grundare och ytterst ansvarig på Complete Skin är hudläkare, Dr. Anne Birgitte Undén. Dr. Undén är utbildad vid Karolinska Universitetssjukhuset och har erfarenhet som hudläkare i närmare 28 år. Dr. Undén har även flera års erfarenhet av forskning och disputerade 1997 med en ledande avhandling efter att ha identifierat genen för basalcellcancer, den vanligaste formen av hudcancer. I 15 år arbetade Dr. Undén på hudkliniken vid Karolinska Institutet med inriktning mot hudcancer och undervisning. Sedan 2005 har Dr. Undén arbetat som privatpraktiserande dermatolog där hon kombinerat estetiska behandlingar med hudpatienter. Sedan 2016 driver Dr. Undén även Undén Medical Distribution där hon utbildar andra läkare inom framförallt Ultra V Trådlyft, estetisk utrustning och hudvårdsprodukter framtaget av läkare.

Boka tid  till  Dr. Undén

Boka tid

Är du estetisk behandlare och önskar boka kurs hos Dr. Undén?

Varmt välkommen att ta kontakt för information, datum och registrering till ebba@completeskin.se.

Varmt välkommen!

Solbritt Lonne Rahm

Hudläkare

Dr. Solbritt Lonne Rahm grundutbildning Karolinska Institutet, specialist utbildning Karolinska universitetssjukhuset. Dr. Lonne Rahm har även ägnat stor del till forskning och doktorerat på Karolinska institutet. Mångårig erfarenhet som hudspecialist och forskare. På Complete Skin kommer Dr. Lonne Rahm framförallt ägna sig åt behandling av Rosacea, ytliga kärl och rodnad vilket även är ett område som Solbritt forskat på. Dr. Lonne Ram arbetar med en rad estetiska behandlingar samt arbetar som privatpraktiserande hudläkare med hudläkarbesök, kontroll av hudförändringar, åtgärder och olika former av åtgärder.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Complete Skin för frågor eller funderingar som rör behandlingar hos hudläkare. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: info@completeskin.se 

Berivan Hassan

Hudläkare

Dr. Berivan Hassan är specialistläkare inom dermatologi och har gjort sin specialist tjänstgöring och utbildat till hudläkare vid Hudkliniken i Gävle sjukhus. Idag arbetar Dr. Hassan med medicinsk dermatologi som hudsjukdomar, hudtumörer hudkirurgi, prickkontroll samt hudsjukdomar och receptskrivning. Dr. Hassan har också ett brett intresse inom estetisk dermatologi och arbetar på Complete Skin med injektioner, Ultra V behandlingar som trådlyft, AirShine, Innofill, PDO-injektion, laserbehandlingar för borttagning av hudförändringar, kärl, rosacea samt solfläckar mm.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Complete Skin för frågor eller funderingar som rör behandlingar hos hudläkare. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: info@completeskin.se 

Victor Bloniecki

Hudläkare

Dr. Victor Bloniecki är specialistläkare i dermatologi och har genomfört sin grundutbildning samt specialisttjänstgöring på Karolinska Institutet respektive Karolinska sjukhuset i Stockholm. Vidare är Dr. Bloniecki disputerad forskare som genomförde sin avhandling 2015 vid Karolinska Institutet och har pågående forskningsprojekt inom inflammatoriska hudsjukdomar. Med sin vetenskapliga bakgrund har Dr. Bloniecki ett särskilt specialintresse för diagnostik och behandling av hudförändringar och hudtumörer. På Complete Skin arbetar Dr. Bloniecki med medicinsk dermatologi samt estetisk dermatologi så som bedömning och borttagning av hudförändringar, kirurgi, injektionsbehandlingar och laserbehandling.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta Complete Skin för frågor eller funderingar som rör behandlingar hos hudläkare. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: info@completeskin.se 

Sjuksköterska

Nina Eriksson

Sjuksköterska

Nina Eriksson är sedan 2000 legitimerad sjuksköterska hos Socialstyrelsen. Nina har även framgångsrikt genomfört ett stort antal kompetensutbildningar inom bland annat estetiska injektionsbehandlingar. Sedan 2011 har Nina arbetat med estetiska behandlingar tillsammans med Dr. Undén. Nina har mer än 10 års erfarenhet från akutsjukvård på Södersjukhuset. Nina är certifierad inom fillers och botulinumtoxin, injektioner, PRP-behandling s.k vampyrmetoden, CoolSculpting, Carboxyterapi, IPL och Nd-Yag/Erbium laser samt Ultra V behandlingar inom trådlyft, HIFU och Plasmabehandlingar.

Kontakta Nina

Varmt välkommen att kontakta Nina för frågor eller funderingar som rör behandlingar på Complete Skin. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: nina@completeskin.se 

Sjuksköterska & Aukt hudterapeut

Anastasia Hansman

Sjuksköterska

Anastasia Hansman inledde sin estetiska bakgrund som hud och spaterapeut 2009. Efter att ha arbetat med den typen av behandlingar väcktes intresset för att vidareutbilda sig till sjuksköterska. Sedan 2017 är Anastasia legitimerad sjuksköterska samt är även certifierad av Estetiska Injektionsrådet. På Complete Skin arbetar Anastasia med injektioner i form av filler, botox, Pofhilo, Skinbooster, PRP-behandling, Carboxy, Ultra V behandlingar, CoolSculpting, hudbehandlingar som microneedling, peels inom olika områden, ansiktsbehandlingar samt hudvård och konsultationer.

Kontakta Anastasia

Varmt välkommen att kontakta Anastasia för frågor eller funderingar som rör behandlingar på Complete Skin. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: anastasia@completeskin.se 

Aukt hudterapeut & reception

Agneta Bergström

Aukt hudterapeut & reception

Agneta är sedan 2005 auktoriserad hudterapeut med en utbildning från S:t Eriks hudvårdsutbildning. Agneta har en lång erfarenhet av att arbeta som hudterapeut inom klinik, utbildning och behandlingar. Hon har bland annat drivit egen hudvårdsklinik i flera år, varit klinikansvarig på stora kliniker i Stockholm, arbetat som rådgivare samt butikschef inom hudvård och produktförsäljning. Agneta brinner för individanpassade upplägg med kombination av hemvård och klinikbehandlingar för att uppnå en god hudhälsa med hållbara och naturliga resultat. På Complete Skin arbetar Agneta i vår reception och kommer att välkomna dig när du kommer till kliniken, bistå med tidsbokning, rådgivning och produktförsäljning, arbeta tätt med våra sjuksköterskor och hudläkare samt ta emot för egna hudbehandlingar som ansiktsbehandlingar, peels och behandling av fransar och bryn.

Kontakta Agneta

Varmt välkommen att kontakta Agneta för frågor eller funderingar som rör behandlingar på Complete Skin. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: agneta@completeskin.se 

Övrig personal

Ebba Undén

Verksamhetschef & läkarstudent

Ebba Undén har en lång bakgrund som en av Sveriges främsta tennisspelare vilket ledde till möjligheten om att spela tennis kombinerat med heltidsstudier på college i USA. I Long Beach, Kalifornien lästa Ebba en Bachelor i business och administration med inriktning på finans. Utöver studier i USA har Ebba även läst på Handelshögskolan i Stockholm och läser nu även till läkare vid Uppsala Universitet. Sedan juni, 2016 arbetar Ebba på Complete Skin som klinik och verksamhetsansvarig.

Kontakta Ebba

Varmt välkommen att kontakta Ebba för frågor eller funderingar som rör bokning, produktköp, webbutiken eller någon av behandlingarna. 

Telefon: 08 – 29 88 44 

Mail: ebba@completeskin.se