Dagkräm

Dagkräm

 En dagkräm är en produkt som används i samband med din morognrutin för att skydda och stärka din hud mot yttre påfrestningar. De flesta alternativ för dagkräm innehåller även solskyddsfaktor som skyddar mot UV-strålar. På Complete Skin hittar du ett brett utbud av dagkräm anpassat för olika hudtillstånd och hudtyper som kan anpassas efter din huds mående och förutsättningar. Inom produktutbudet finns bland annat dagkräm anpassat för en hud som är känslig, torr, rosaceabenägen, acnebenägen, fet, förstorade porer, solskadad, mogen eller om du önskar att återskapa spänst, lyster, förebygga och stärka din hud.

Dagkräm från Ultra V, aktiva produkter framtaget av hudläkare för maximal effekt. En stor variation av produkter framtagna för att passa olika hudtyper. Varmt välkommen att kontakta oss för vägledning angående vilken dagkräm som passar dig bäst.

Dagkräm från NeoStrata är resultatinriktad hudvård utvecklad för att behandla olika sorters hudproblem. Olika produktlinjer med resultatinriktade produkter som passar alla hudtyper. Dagkräm rekommenderas att appliceras efter rengöring och serum.