Hudläkarmottagning Stockholm

Complete Skin, privat hudläkarmottagning på Östermalm, Stockholm. Boka tid utan remiss. Både besök på kliniken samt videosamtal med hudläkare.

Complete Skin erbjuder både medicinska och estetiska behandlingar där du som patient står i fokus

Grundare och medicinsk ansvarige på Complete Skin, Anne Birgitte Undén är disputerad hudläkare. Dr. Undén har en erfarenhet av att arbeta som hudläkare i över 27 år. Hon har även flera års forskning bakom sig och disputerade 1997 med en banbrytande avhandling på ämnet hudcancer. Efter 15 års arbete och undervisning på Karolinska Institutet arbetar Dr. Undén numer som privat hudläkare och tar emot patienter med olika hudsjukdomar samt hudbesvär.
Dr. Anne Birgitte Undén, arbetar tillsammans med hudläkarkollegor på Complete Skin med medicinska och estetiska behandlingar där du som patient står i fokus

Eftersom Dr. Undén har disputerat inom ämnet hudcancer finns ett specialintresse för dessa patienter. Dr Undén genomför även prickkontroller och mikroskopisk undersökning av hudförändring vid behov.

Hur går besöket till?

Under läkarbesöket utförs först en grundläggande undersökning så att diagnos och behandlingsplan kan formuleras för att fastställa och åtgärda besvären effektivt. På Complete Skin utför vi vid behov även kirurgiska ingrepp, kryokirurgi och laserbaserade behandlingar för att effektivt behandla olika medicinska besvär. Efter ditt besök kan du bekymmersfritt återgå till vardagliga aktiviteter.

Videosamtal med hudläkare

Nu kan du komma i kontakt med våra hudläkare vart du än är bosatt. För att hjälpa våra kunder och patienter under dessa tider erbjuder vi webbaserade estetiska konsultationer och hudläkarbesök. Som en möjlighet till dig som inte kan eller känner dig trygg att lämna hemmet.
Sker säkert med inloggning via Mobilt BankID.

Disputerad hudläkare, Dr. Anne Birgitte Undén

Privat hudläkarmottagning

Complete Skin är en privat hudläkarmottagning. Vi har inget avtal med landstinget och kan därmed inte ta emot frikort eller patienter via landstinget. Hos Complete Skin behöver du inte först besöka vårdcentral eller annan vårdenhet för att få remiss. Du kan smidigt boka tid till någon av våra hudläkare direkt via vår hemsida eller genom att ta kontakt med receptionen. 

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller för att boka ett hudläkarbesök till Dr. Undén eller våra övriga hudläkare. 

På Complete Skin kan du bland annat få hjälp av hudläkare med: 

  • kontroll av hudförändringar
  • borttagning av hudförändringar. Både elakartade och godartade av estetiska skäl kan åtgärdas.
  • analys av hudföryngring
  • receptskrivning & receptförnyelse
  • diagnos, bedömning och behandling av  diverse hudsjukdomar och hudåkommor

Gällande kontroll av hudförändringar rekommenderas regelbunden kontroll av hela hudkostymen om du inte upptäcker en ny förändring eller att en tidigare förändring som ändrar utseende. Då rekommenderas tätare kontroll. Se till att du bokar kontroll för genomgång av dina förändringar samt informera dina nära och kära om att göra detsamma. På så vis kan vi förebygga hudcancer i tid.