Privat hudläkare Stockholm

Complete Skin, privat hudläkarmottagning med inriktning på estetisk och medicinsk dermatologi, estetiska hudbehandlingar samt medicinsk hudvård.

Vi är Complete Skin

Complete Skin, privat hudläkarmottagning med inriktning på estetisk och medicinsk dermatologi, estetiska hudbehandlingar samt medicinsk hudvård. Kliniken grundades ursprungligen 2009 men bytte i samband med att vi växte ur våra tidigare lokaler namn till Complete Skin. Kliniken drivs av framstående hudläkare, Dr. Anne Birgitte Undén. Dr. Undén har arbetat som hudläkare i mer än 27 år och har även forskat på området hudcancer.

Hudbehandlingar & hudvårdsprodukter

Idag erbjuder Complete Skin estetiska behandlingar, 
hudläkartjänster och hudvårdsprodukter
 för för både ansikte, kropp, hud och hår. Samtliga behandlingar på Complete Skin är vetenskapligt framtagna, kliniskt dokumenterade, välbeprövade och syftar till att lyfta fram och bevara varje enskild individs naturliga skönhet. Våra erfarna specialister vägleder dig och skräddarsyr behandlingsplaner utifrån varje enskild individs förväntning och förutsättning.

På Complete Skin möts du alltid av ett professionellt och personligt bemötande i en harmonisk och ljus miljö. Känn dig trygg hos våra specialister genom hela processen från din första kontakt till behandling, återbesök eller produktköp. 

Vad gör vi på Complete Skin?

På Complete Skin hittar du ett brett utbud av behandlingar inom dermatologiestetik samt skönhet. Complete Skin erbjuder även en webbutik med ett brett utbud av hudvårdsproduktervårdande make-up samt brun utan sol produkter.

Med ett brett utbud av behandlingar och produkter samt personal som inkluderar allt från hudläkare, läkare, sjuksköterska till auktoriserad hudterapeut finns möjlighet att skräddarsy varje persons behandlingsplan. Hela teamet på Complete Skin finns här för att hjälpa dig!

Ett brett utbud av behandlingsmöjligheter och produkter

Tycker du att det är svårt att på egen hand lista ut vilken behandling som passar just dig?

Oroa dig inte! Det är de vi på Complete Skin finns till för. Våra specialister vägleder dig bland vårt breda behandlings och produktutbud för att du skall erhålla den mest optimala behandlingen för dig. Som ett första steg välkomnar vi dig att boka ett hudläkarbesök, estetisk konsultation eller hudvårdsanalys. 
I samband med detta besök får du möjlighet att ställa frågor samt erhålla vägledning, förslag på behandlingsupplägg med tillhörande prisuppgift anpassat utifrån dina förutsättningar, önskemål och förväntningar. Complete Skin erbjuder hudläkarbesök och konsultation på kliniken eller säkert via videosamtal.

Nedan kan du läsa mer om de element som utgör grunden för Complete Skin verksamhet. 

Verksamheten är registrerad hos tillsynsmyndigheten IVO (Inspektion för vård och omsorg). 

Vårt arbetssätt

Med fokus på vetenskap och säkerhet i de metoder vi arbetar med på Complete Skin vill vi att du skall känna dig trygg hos oss. Oavsett om du genomför ett hudläkarbesök, kommer till oss för estetisk konsultation, estetisk behandling eller önskar rådgivning kring hudvårdsprodukter framtaget av hudläkare så finns vi här för att hjälpa dig på bästa sätt hela vägen. Vi är med dig från din första kontakt med oss till besök, behandling, återbesök och även längre än så. 
Vi lägger stor vikt på personlig kontakt och eftersträvar långsiktiga relationer där den enskilde individen alltid står i fokus. 

Vårt team

På Complete Skin arbetar ett brett team av hudläkare, läkare, sjuksköterskor samt auktoriserade hudterapeuter. Den gemensamma nämnaren hos all personal är en gedigen kompetens inom varje behandlares enskilda område, kontinuerlig utveckling i form av utbildning samt en lång och bred  erfarenhet. 

Riktlinjer och målsättning

På Complete Skin är vetenskap en grundförutsättning för den dagliga verksamheten. Vårt mål är att varje enskild individ som kommer i kontakt med oss på Complete Skin skall känna sig trygga med de säkra, vetenskapligt beprövade och resultat inriktade metoder som vi arbetar med. , säkerhet samt att patienten känner sig trygg våra främsta mål.

På Complete Skin vill vi vara ditt självklara klinikval! Därför använder vi oss enbart av effektiva och ledande behandlingar och metoder med  vetenskaplig bakgrund. Vi lägger även stor vikt vid att all vår personal håller sig i framkant av branschens utveckling genom att regelbundet genomgå utbildning.

Disputerad hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén är medicinsk ansvarig på Complete Skin och ansvarar för att samtliga behandlingar som genomförs. 

Complete Skin drivs av disputerat hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén. Vetenskap, kompetens och säkerhet är några av de mest centrala värderingar på kliniken. Vetenskapligt framtagna, välbeprövade, resultatinriktade och säkra metoder i kombination med ett professionellt bemötande och personlig service utöver det vanliga ligger till grund för Complete Skin dagliga verksamhet. 

På Complete Skin har vi en ambition av att etablera nära och långsiktiga relationer med våra patienter. Därför finns vi alltid nära dig under hela processen från din första fundering till konsultation, medicinsk eller estetisk behandling eller återbesök. 

Hudbesvär, hudsjukdomar eller en estetisk behandling är för många personligt. Vi vill därför alltid att du skall känna dig helt trygg hos oss och att Complete Skin är ditt självklara klinikval. 

På Complete Skin finns specialistutbildade läkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet inom medicinsk och estetisk dermatologi. 
Medicinskt ansvarig doktor på Complete Skin är disputerad hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén. Dr. Undén har bland annat ägnat många år till att forska inom hudcancer. Detta vetenskapliga intresse har även medförts till Dr. Undéns estetiska arbete. Lika höga krav på kompetens ställs på samtlig personal som arbetar på Complete Skin. 

Under personal kan du läsa mer Dr. Undén och resten av specialistbehandlarna på Complete Skin. 

Inför en eventuell behandling kommer du först på en personlig konsultation till någon av våra specialister.  För att boka en konsultation kan du ringa, maila eller boka direkt via nätet. Konsultationen är ett tillfälle för bedömning, rådgivning och samtal. Under konsultationen presenteras information och du får möjlighet att ställa frågor om de olika behandlingsalternativen. Tillsammans med behandlaren går ni igenom den aktuella behandlingsprocessen så att du känner dig trygg och införstådd med din planerade behandling. Vid konsultationen tillges du en individuell behandlingsplan anpassad efter dina förutsättningar och önskemål med tillhörande prisuppgift.

Vårt mål med din personliga rådgivning är att du skall känna dig trygg, inspirerad och att du tillhandahållit all information för att fatta ett beslut. 

I samband med din konsultation på kliniken går det bra att boka tid för eventuell behandling. Det går även bra att återkomma per telefon, mail eller att boka tid direkt via Boka Direkt.Efter genomförd behandling fortsätter vi att hålla kontakten och hjälper dig när det blir dags att boka in ditt återbesök 

Vi finns här för att besvara dina frågor, både innan och efter din behandling eller ditt besök på Complete Skin. Du är alltid välkommen att kontakta oss eller besöka oss på kliniken för att få dina frågor besvarade. 

På Complete Skin erbjuder vi anpassade och skräddarsydda behandlingsplaner utifrån individens behov, förutsättningar och förväntningar. Under din konsultation får du en individuell behandlingsplan med tillhörande prisuppgift. På kliniken kan vi ta emot din betalning via Swisch, kontakt eller kreditkort (MasterCard, Visa, Amex).
Om du önskar kan Complete Skin även hjälpa till med finansieringen av din behandling. Vi har avtal med Medical Finance, ett seriöst kreditföretag specialiserat på vårdfinansiering.  Med Medical Finance är det möjligt att låna upp till 50 000kr och avbetala din behandling räntefritt. Även högre lån är möjliga. Läs mer eller ansök här.

Medical Finance kontakt 
Kundtjänst: 020-51 62 00 
Mail: kundtjanst@medicalfinance.se 

Hitta till Complete Skin

Complete Skin ligger på Kommendörsgatan 5 i Stockholm, ett stenkast från tunnelbana, busshållsplats och idylliska Humlegården. I en ljus och harmonisk miljö tar hudläkare och sjuksköterska emot dig för rådgivning, behandling eller produktköp. Varmt välkommen!