Hudbehandlingar Stockholm

På Complete Skin hudläkarmottagning i Stockholm arbetar disputerad hudläkare, läkare sjuksköterskor och auktoriserad hudterapeut med behandlingar inom dermatologi, hudsjukdomar och estetiska hudbehandlingar. De metoder som används på Complete Skin är säkra, välbeprövade samt resultatinriktade och kan anpassas efter varje enskild individs ålder, kön och förutsättningar.

Boka konsultation

Har du frågor eller funderingar kring de olika behandlingarna som genomförs på Complete Skin, vilka resultat som kan uppnås eller vilken metod som passar dina förutsättningar bäst? Boka en konsultation för att någon av våra specialister skall kunna göra en bedömning, rekommendera behandlingsplan med tillhörande prisuppgift samt för att du skall få möjlighet att ställa frågor direkt till behandlaren.

Välj typ av hudbehandling

Vilken typ av hudbehandling är rätt för dig, Medicinsk eller Estetisk? Välj här nedan och läs mer.
Medicinsk
Estetisk
Grundare och medicinskt ansvarige på Complete Skin är disputerad hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén. Dr. Undén är utbildad vid Karolinska Universitetssjukhuset och har erfarenhet som hudläkare i närmare 27 år. Dr. Undén har även undervisat samt har flera års erfarenhet av forskning och disputerade 1997 med en ledande avhandling efter att ha identifierat genen för basaliom, den vanligaste formen av hudcancer. Utöver Dr. Undén arbetar även hudläkare Dr. Berivan Hassan och Dr. Sol-britt Lonne Rahm. Läs mer

På Complete Skin möts du av erfarna specialister som hjälper dig med din individuella behandlingsplan samt ger råd om de breda utbud av behandlingar som finns på Complete Skin.

Gedigen erfarenhet, kunskap och vetenskaplig bakgrund ligger till grund för samtliga bedömningar samt estetiska och medicinska behandlingar. På Complete Skin kan du känna dig trygg från din första kontakt till din konsultation, behandling eller vägledning inom medicinsk hudvård.

Läs mer

Våra hudbehandlingar