Nattkräm

Nattkräm

Nattkräm, en viktig komponent i den dagliga hudvårdsrutinen och har som uppgift att återfukta huden efter att kyla, värme, vind och smink påverkar din hud under dagen. Hos Complete Skin hittar du ett brett utbud av olika sorters nattkräm från NeoStrata & Ultra V. Unika, patenterade och resultatinriktade produkter som tillgodoser dig fördelarna med medicinskt utvecklad hudvård. Nattcreme appliceras vanligtvis på kvällen och innehåller en rikare formula med fler aktiva ingredienser än dagkräm, och ger din hud extra omsorg och näring i den reparerade fasen som din hud går in i under natten.

Vilken nattkräm lämpar sig bäst?
Att bestämma sig vilken nattkräm som lämpar sig bäst för dig beror på din hudtyp och vad du vill uppnå. Idag kan du hitta nattkrämer med alla möjliga egenskaper. De kan exempelvis vara en som tillför rikligt med fukt för dig som lider av torr hy, men de kan också rena huden, ge spänst eller motverka tidigt åldrande. 

På vår klinik träffar du alltid hudläkare som hjälper dig att hitta den nattkräm som passar din hudtyp bäst. Du kan alltid kontakta oss för personlig rådgivning!