NeoStrata

NeoStrata

Rekommenderas av hudläkare för att reparera, förebygga och förbättra hudens utseende

NeoStrata, vetenskapligt framtagen och kliniskt beprövad hudvård. Hudläkarna bakom NeoStrata vetenskap är Dr. Eugene van Scott och Dr. Ruey Yu. Två av världens främsta dermatologer och forskare.  Med en stark bas i vetenskapen samt 50 år av forskning och kliniska studier har NeoStrata utvecklat en rad avancerade hudvårdsprodukter som passar många hudtyper och behandlar många hudproblem. NeoStrata har ett brett produktutbud och är bland annat effektivt för att behandla: 

  • Ålderstecken
  • Solskadad hud
  • Pigmenteringar
  • Torr hud
  • Fina linjer och rynkor 
  • Fet och aknebenägen hud
  • Normal hud
  • Rosaceabenägen/ känslig hud 
NeoStrata har erhållit ett av världens mest prestigefyllda pris för hudvårdsforskare
Complete Skin hudläkare Dr. Anne Birgitte Undén och sjuksköterska Nina Eriksson tillsammans med NeoStratas grundare, Dr. Ruey Yu och Dr. Eugene Van Scott.

Grundarna av NeoStrata, Dr. van Scott och Dr. Yu, är internationellt erkända pionjärer och har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin framstående forskning. De två professorerna har gjort fortlöpande framsteg, skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i alla stora fackgranskade medicinska dermatologiska tidskrifter.

Det är bland annat Dr. van Scott och Dr. Yu som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens absolut största innovationer. De två läkarna är oöverträffade på sitt område, har gjort fortlöpande framsteg, skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i ledande medicinska dermatologiska tidskrifter.

Läs mer om NeoStrata här. 

Populära produkter från NeoStrata

NeoStratas hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklad hudvård. NeoStratas unika patenterade teknologier hjälper din hud att förnya sig själv. Hudvårdsprodukterna och olika former av peels/ ansiktsbehandlingar som du kan genomföras på Complete Skin är även fördelaktiga för att förebygga och minimera många vanliga hudproblem, ger nytt liv och lyster åt din hud.

NeoStrata produkter erbjuder maximalt resultat till ett rimligt pris

NeoStratas produkter underlättar hudens naturliga exfolieringsprocess

Populära produkter från NeoStrata

NeoStrata erbjuder ett brett utbud av produkter för olika hudtillstånd. Dessa produkter kan anpassas individuellt till varje enskild person. Hör gärna av dig eller boka en hudvårdsanalys så hjälper vi dig gärna vidare med produktrådgivning.