Exuviance

Exuviance

Innovativt hudvårdsmärke som är framtaget av framstående hudläkare och forskare

Exuviance är ett innovativt hudvårdsmärke som är framtaget av hudläkarna och forskarna dr. Eugene Van Scott och dr. Ruey Yu som upptäckte AHA – syrateknologin. Idag är AHA en välkänd komponent bland flera olika hudvårdsmärken- och produkter. År 1988 grundades företaget i Pinceton, New Jersey och idag erbjuder man ett brett och komplett produktsortiment med vetenskapligt framtagna produkter.

 

Detta hudvårdsmärke är utvecklat för att tillgodose behoven för den som vill nyttja fördelarna med ett medicinsk utvecklat hudvårdssystem. Dessa hudvårdsprodukter är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess och utveckla hudens naturliga funktioner. Genom att avlägsna döda hudceller och stärka cellförnyelsen ersätts de döda hudceller, som täpper till porerna och ger din hud ett matt och torrt utseende av nya celler som resulterar i en förnyad lyster. Detta resulterar således i att huden bli betydligt vackrare, yngre och sundare.

Populära produkter från Exuviance

Vill du veta mer om Exuviance? Hos Complete Skin erbjuder vi möjligheten till kostnadsfri telefonrådgivning med auktoriserade hudläkare och hudterapeuter som vägleder dig.