Ultra V Idebenone Signature Treatment

Ultra V Idebenone Signature Treatment

En behandling med fokus på att återfukta, stärka och boosta huden!

Vad är Ultra V Idebenone Signature Treatment?

Ultra V Idebenone Signature Treatment är Complete Skin skräddarsydda behandling för att återfukta, boosta huden samt för att ge en jämn hudton och lyster på ansikte och dekolletage. 

Hur går behandlingen till? 

Behandlingen inleds med  en dubbel rengöring, sedan slussas en skräddarsydd solution med bl.a. Idebenone ner i huden med Ultra V CryoStamp. CryoStamp möjliggör att serumet kan slussas ned effektivt i huden med hjälp av jontofores i kombination med kyla vilket gör att produkten kan slussas ned djupare i huden för maximal effekt samt har en uppstramande effekt. Avslutningsvis appliceras avslutande ansiktsmask följt av lättare massage av dekolletage. Hela processen med exklusiva Ultra V Idebenone produkter.

Hudanalys och produktrekommendationer ingår även vid önskemål. 

Vem passar Ultra V Signature Treatment?

Behandlingen passar alla hudtyper, vi skräddarsyr och anpassar alltid behandlingen efter din hudtyp och hudtillstånd. Det går även att göra behandlingen om du är gravid eller ammar. En skön och avkopplande stund, som passar utmärkt för dig som vill ha extra lyster och glow!

Hur går behandlingen till?

Vi använder oss av produkter från sydkoreanska Ultra V, alla innehållande antioxidanten Idebenone. Behandlingen börjar med en dubbel rengöring, hudanalys, sedan slussas en Idebenone Solution ner i huden med hjälp av CryoStamp som är en apparatur från Ultra V. CryoStamp både slussar ner ämnen djupare ner i huden, men har även en kylande och uppstramande effekt. Där efter ingår lättare ansiktsmassage, sedan appliceras en Idebenone mask. Behandlingen avslutas med efterföljande hudvårdsprodukter, samt produktrekommendationer att använda dagligen hemma.

Hur ofta?

Ultra V Idebenone Signature Treatment är en behandling som passar utmärkt att boosta din hud med när huden känns glåmig, torr eller ur balans. Det är även en optimal behandling att ge dig oemotståndligt lyster när du vill känna dig extra fin – den perfekta “red carpet treatment”!. Behandlingen kan även göras i kombination eller i tillägg med andra pågående behandlingar/ behandlingsplaner  särskilt när huden är i behov av fukt och lyster. Vid upprepning av behandling rekommenderas ett intervall på på 4-6 veckor mellan behandlingarna.  

Se hur behandlingen går till

Vad är Idebenone? 

 Idebenone är en antioxidant påvisat fyra gånger mer effektiv än vitamin C för att behandla pigment, återskapa en jämn hudton och lyster. 

Idebenone är även effektivt för att återfukta huden samt minimera ytliga rynkor och fina linjer.