Lash lift - Ögon & ögonfransar i fokus

Med lash lift står dina ögon och ögonfransar i fokus! Lash lift är en behandling som lyfter dina ögonfransar, vilket ger ett intryck av piggare look och större öga. Vid lash lift på Complete Skin ingår alltid färgning av fransarna samt keratinbehandling som stärker, ger glans och elasticitet. 

Fördelarna med lash lift är många! Du sparar tid på att inte behöva applicera mascara, resultatet är vattenfast och håller ca 6 veckor. Du behöver inte heller böja dina ögonfransar med fransböjare som ofta sliter på dina ögonfransar. 

Lash lift är även en bra behandling för dig som haft fransförlängning och vill ha ett mer skonsamt och naturligt resultat. Med hjälp av keratinbehandlingen som vi avslutar behandlingen med blir dina fransar starkare, ger dem fin glans och mer elasticitet. 

För bästa resultat av din lash lift behandling och för att förlänga behandlingens effekt rekommenderas Combinal Magic Lashes. Ett vårdande och stärkande serum för fransar och bryn. Ytterligare ett fantastiskt serum som appliceras regelbundet för att stärka, förlänga och göra dina fransar tätare är Magic Lashes. Serumet appliceras varje kväll 6-8 veckor, där efter räcker det med 1-2 gånger i veckan för att bibehålla resultatet. 

Har du frågor eller funderingar kring de olika behandlingarna som genomförs hos våra hudspecialister på Östermalm, vilka resultat som kan uppnås eller vilken metod som passar dina förutsättningar bäst? Boka en konsultation hos någon av våra specialister.

Hudläkare

Beauty Center

Estetik

Webbutik

Hitta till Complete Skin

Complete Skin ligger på Kommendörsgatan 5 i Stockholm, ett stenkast från tunnelbana, busshållsplats och idylliska Humlegården. I en ljus och harmonisk miljö tar hudläkare och sjuksköterska emot dig för rådgivning, behandling eller produktköp. Varmt välkommen!