Månadens produkt

Månadens produkt

Varje månad tipsar vi på Complete Skin om en speciell produkt. Samtliga produkter som presenteras är framtagna av hudläkare, vetenskapligt avancerade och kliniskt beprövade. Ett brett utbud av hudvård som passar olika hudtyper och som behandlar hud, kropp och hår. Nedan presenteras en utvald produkt för den pågående månaden.

Deep Hydration Treatment ansiktmask, en djupverkande och fuktgivande ansiktsmask som kombinerar olika teknologier. Passar perfekt att användas i övergången till kallare årstid då luften i regel är betydligt torrare och kallare vilket påverkar huden.  Är intensiv återfuktande av huden samtidigt som huden skyddas och stärks mot skadliga effekter från exempelvis miljö, föroreningar och UV – ljus. Stärker hudens barriär och fyller på hudens fuktreserve.  

Ett tips är att till kvällen applicera ansiktsmasken på rengjort ansikte och att sedan sova med masken så att den får arbeta under hela natten.  Läs mer om månadens produkt på Complete Skin hemsida eller beställ månadens produkt här. 

Kontakta oss gärna vid frågor så hjälper vi att hitta rätt produkt för dig!

Läs mer om månadens produkt här.