PRP-håravfall

PRP-behandling hår

PRP-behandling - Naturlig behandling mot håravfall

Vad är PRP behandling? 

PRP, även kallad vampyrmetoden, är marknadens mest naturliga håravfall-behandling för att bromsa håravfall och återaktivera tillväxten av hår. PRP-behandling för hår ökar blodtillförseln och förbättra spridningen av hårsäckceller som resulterar i förnyelse av hår samt starkare, tätare och finare hår.

Hur går PRP-behandlingen till? 

PRP-behandling på hår är en säker och effektiv injektionsbehandling med stimulerande, aktiverande och läkande egenskaper. Under behandlingen injiceras patientens egna blodplasma som frisätter tillväxtfaktorer, ökar blodtillförseln samt ökar spridningen av hårsäckceller. Resultaten är övertygande, starkare, tätare och finare hår.

Behandlingsområden? 

På Complete Skin kan vi med PRP behandla både kvinnligt och manligt håravfall. De vanligaste behandlingsområdena inkluderar håravfall på huvud och skalp.

Hur många PRP-behandlingar behövs?

Antalet PRP-behandlingar för hår varierar från individ till individ och beror på graden av håravfall. Hos Complete Skin föregås alltid en PRP behandling av en konsultation så att vår behandlare kan göra en bedömning och skräddarsy en behandlingsplan efter dina behov. 

Vilka resultat kan väntas?

I regel avstannar håravfallet redan en månad efter första behandlingen. Återväxten brukar vanligtvis åter påbörjas efter två – tre månader.

Att tänka på efter din PRP-behandling?

Efter din PRP behandling för hår kan du i stort sett återgå till vardagen. Vi rekommenderas oftast att du väntar med att tvätta håret cirka ett dygn efter PRP-behandlingen. Utöver detta kan du omedelbart återgå till dina normala aktiviteter efter din genomförda behandling med PRP.

Resultat – Före & efter PRP-behandling

Nedan kan du se ett antal individer som behandlats mot håravfall med PRP/Vampyrmetoden. Efter en PRP behandling tillförs tillväxtfaktorer som återaktivterar tillväxten av hår i det behandlade området.