Skinbooster

Skinbooster Stockholm

En unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster

Vad är Skinbooster?

Complete Skin erbjuder Skinbooster i Stockholm vilket är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, återskapar naturlig lyster, elasticitet samt reducerar rynkor och fina linjer. Vid en Skinbooster behandling används en unikt framtagen hyaluronsyra som stannar och verkar aktivt i kroppen betydligt längre än vad kroppsegen hyaluronsyraa gör. Hyaluronsyra är en naturlig sockermolekyl som finns i huden och som har den unika egenskapen att binda vatten vilket resulterar i en djup och långvarig naturlig återfuktning.

Behandlingsområden?


Vår behandling med Skinbooster i Stockholm passar dig som har små rynkor/ fina linjer samt som önskar att återfå spänst, lyster och stuns i huden. De vanligaste områdena som behandlas inkluderar:

  • Helt ansikte
  • Händer
  • Dekolletage
  • Hals
  • Acneärr
  • Läppar

 

Hur går en Skinbooster behandling till? 

Vid en Skinbooster behandling injiceras små doser av hyaluronsyra under huden. Därmed återställs fuktbalansen och behandlingen förbättrar även hudens struktur, spänst, elasticitet och lyster. I motsats till hudvård som man lägger på hudens yta så arbetar Skinbooster som en fuktboost av huden inifrån och ut. 

Antalet Skinbooster behandlingar som behövs för at uppnå maximal effekt är individuellt. I regel rekommenderas oftast en behandlingssekvens om tre behandlingar. Vår behandling med Skinbooster i Stockholm kan genomföras med cirka 2-4 veckors mellanrum. Efter en sådan tre – stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling var sjätte månad. 

Vilka resultat kan förväntas? 

Enligt studier visar sig en viss skillnad redan efter din första Skinbooster behandling. Men det är framförallt efter den tredje behandlingen som vetenskapliga studier har påvisat en signifikant förbättring av hudens kvalité, struktur och elasticitet.

Hos Complete Skin genomförs behandling med Skinbooster i Stockholm av läkare eller sjuksköterska.

Patientuttalanden

” Det som jag tycker är viktigt i mitt utseende har förstärkts på ett naturligt sätt efter min Skinbooster behandling” 

Resultat  av Skinbooster behandling 

Resultat av Skinbooster behandling av större delen av ansiktet som inkluderar kråksparkar, panna kinder, mun, nasolabialveck och hals.