PROFHILO

Profhilo Stockholm

Forma din hud - behandling med profhilo i Stockholm

PROFHILO, biomodellering för att motverka slapphet och hudens åldrande. Genom vår behandling med PROFHILO i Stockholm återställs nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Kliniska studier visar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras.

Vad är PROFHILO?

Vår behandling med PROFHILO i Stockholm görs med en hyaluronsyra av högsta koncentration. Profhilo behandling är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO behandling någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

 Hur fungerar PROFHILO? 

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper kroppen att bibehålla fukt i kroppen samt att bidra till kollagenproduktionen. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. Vår behandling med PROFHILO i Stockholm återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra.

Hur går PROFHILO behandlingen till?

PROFHILO är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO inkluderar ansikte, hals, händer och armar.

När väntas maximal effekt efter PROFHILO?

Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt två månader efter genomfört behandling. I regel rekommenderas två PROFHILO behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

Behandlingsområden för PROFHILO behandlingar

På Complete Skin kan PROFHILO kan användas för att behandla områden som händer, ansikte, hals och armar. 

Resultat av vår behandling med PROFHILO i Stockholm
Vår behandling med PROFHILO i Stockholm ger delvis en omedelbar effekt. Två månader efter genomförd behandling väntas maximal effekt.