Filler

Fillers Stockholm

Fillers, en naturlig och icke - permanent metod för att addera volym, ändra ansiktets kontur eller för att fylla ut rynkor och veck

Vad är fillers? 

I takt med att vi åldras förlorar huden hyaluronsyra som binder vatten, ger struktur och elasticitet. Våra behandlingar med fillers i Stockholm är baserade på hyaluronsyra. Genom hyaluronsyra injektion kan man skapa volym, tydligare kontur samt släta ut rynkor och linjer. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen vilket gör att resultatet blir mjukt och naturligt samtidigt som materialet är nedbrytbart och transporteras ut ur kroppen över tid. Fillers är därmed inte en permanent behandling, utan behöver underhållas för att bibehålla resultat. 

Vad är syftet med fillers? 

Syftet med fillers behandlingar är att återskapa volymförlust, mjuka upp utseendet eller att återskapa volym med hyaluronsyra-injektion. Fillers kan även användas för att förstärka eller definiera områden som exempelvis kindben eller läppar. Slutligen är ett av filler behandlingars huvudsyften att skapa balans och harmoni i ansiktet samt att bygga upp en otydlig struktur som exempelvis haka. 

För att uppnå bästa resultatet kan man kombinera fillers med botox, och även hudföryngrande behandlingar som Ultra V Trådlyft, HIFU. Individuell behandling genomförs i samband med din konsultation.

Hur vet jag att det är en säker produkt som används?

På Complete Skin behandlar enbart medicinsk utbildad och legitimerad personal (hudläkare, läkare och sjuksköterskor). Vid fillers behandlingar specifikt används enbart godkända produkter. En kvalitetsstämpel är om produkten är FDA godkänd, vilket är motsvarande läkemedelsverket i USA. För att en produkt skall godkännas av FDA krävs ett omfattande antal vetenskapliga studier. 

 

Vart kan filler behandling genomföras?

 Några av de populäraste områdena för att behandla med filler inkluderar kindben, läppar, haka och käke. Men det finns även andra områden som exempelvis panna, tinning och ögonbryn. Vanliga områden för behandlingar med fillers som vi erbjuder:

Behandlingsområden? 

  • Ökad läppvolym
  • Ökad volym och tydligare kindben
  • Nasolabiala veck – veck från näsa ned mot mungipa
  • Kråksparkar samt området runt ögonen
  • Linjer i panna
  • Ledsna mungipor 

Patientomdömen

“Mina kollegor tycker att jag ser så pigg och fräsch ut utan att kunna säga exakt vad det är som är förändrats” 

Hur går en fillersbehandling till?

Innan behandling genomförs en konsultation, där en legitimerad hudläkare eller sjuksköterska i samråd med dig anpassar behandlingen efter dina önskemål och förutsättningar. Detta möjliggör naturliga resultat. Innan injektion finns det möjlighet till bedövning om man önskar och därefter desinficeras huden innan behandling. Behandlingen går snabbt och resultaten kommer direkt efter. Omedelbart efter genomförd behandling kan viss svullnad och eventuella blåmärken förekomma. Detta är inget farligt utan avtar inom ett par dagar.

Vilka resultat kan förväntas?

 Fillers föryngrar huden, slätar ut rynkor, definierar konturer i ansiktet och på läppar samt återskapar ansiktsvolym. Resultatet syns omedelbart efter behandlingen och effekten syns vanligen 6 – 12 månader. Med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

På Complete Skin genomförs behandlingen med fillers i Stockholm enbart av sjuksköterska eller disputerat hudläkare.

Resultat

Se resultat före och efter filler behandling av läppar, kindben och haka.