PRX-T33 i Stockholm

Den moderna sortens TCA-Peel - Helt utan nålar

Vad är PRX-T33?

PRX-T33, den nya generationens TCA-peel. En unik och patenterad behandling som gör det möjligt för alla hudtyper att genomföra denna TCA behandling. De aktiva ingredienserna integrerar i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulering av hudens egna tillväxtfaktorer. Detta förbättrar både huden på kort och lång sikt. 

Indikations och behandlingsområden?

PRX behandling kan genomföras på både ansikte och kropp. I en standardbehandling ingår både ansikte och hals. Syftet med behandlingen är att motverka och reducera: 
– Rynkor och linjer 
– Pigmentering och solskadad hud 
– Torr hud 
– Ärr 
– Bristningar 
– Porer 

PRX-T33 kan användas som enskild behandling eller kombineras med andra estetiska behandlingar både när det kommer till exempelvis Ultra V Trådlyft, Ultra V Plasma, Innofill samt olika injektionsbehandlingar, laser, microneedling och PRP

Vad är fördelen med PRX-T33?

PRX-T33 peelen baseras på en unik sammansättning av triklorättiksyra (TCA), väteperoxid och Kojicsyra, detta ger en effektiv behandling men mer skonsam mot huden till skillnad från behandling genomförd med hög koncentration av ren TCA. Ytterligare en fördel med PRX-T33 behandlingen är att den inte orsakar “frosting” och därmed kan behandlingen genomföras under samtliga årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Resultaten kommer omedelbart efter behandling, som gör att huden känns mjuk återfuktad, fräsch och återfått spänst.

Vem passar att göra PRX-T33 peel? 

Behandling passar att genomföra för dig som upplever torrhet i huden, förlorad elasticitet och spänst eller för dig som besväras av ålderstecken som rynkor och linjer och därmed önskar en anti-age behandling. PRX-T33 behandling kan även användas för att gynnsamt behandla ojämn hudstruktur, solskador/pigmenteringar samt för att återfå lyster. Behandlingen kan även genomföras i förebyggande syfte. Kan användas på ansikte och kropp.

Hur går behandlingen till?

PRX-T33 är en helt nålfri behandling. Produkten masseras in på rengjord hud i det aktuella behandlingsområdet med en speciell massageteknik för att komma ner på djupet för att nå bästa resultat. Behandlingstid varierar något utifrån områdets storlek, i regel är behandlingstiden cirka 30 minuter totalt. Under behandlingen kan en pirrande och stickande känsla upplevas vilket är fullt normalt och övergående. Omedelbart efter behandlingen kan huden vara något rosig. Det går bra att återgå till vardagliga rutiner samt applicera smink. I vissa fall kan en lättare flagningsprocess ske ca 2-3 dagar efter genomförd behandling. Denna håller i regel enbart i sig ett par dagar. Eftervårdande produkter lämpliga att använda efter PRX-T33 finns på Complete Skin. 

Behandlingsupplägg?

Beroende på utgångsläge samt syfte kan behandlingsupplägg skräddarsys. I regel görs PRX-T33 behandlingen som en kur. För en individuell bedömning rekommenderas en konsultation. Ett vanligt upplägg utgörs av ett behandlingsintervall på 7-10 dagar mellan varje behandling samt en kur med individuellt anpassat antal behandlingar.